Гоце ,,Вегета”: Вода немаТ во езероно, ќе ја вратите и водана?

Вц-а нема во градот, со петгодишно дете се пикав во ресторан, а таму барет сертификат.
Ова се само дел од поплаките од граѓаните кои кандидатот за градоначалник на Општина Охрид од ТМРО, Гоце Цветкоски, ги прочита на дебатата на МТВ. Исто така за зголемената суша изминатиов периот обвини дека се виновни од ВМРО и СДСМ, бидеќи нема вода во Езерото.
Видео Тука

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here