Има и што да се види: Најозборуваната фолкерка во Македонија, повторно се расоблече. (Фото)

  1. Нејзиното вистинско име и презиме е Марија Тодоровска, која во светот на естрадата е позната под уметничкото име Марија Л у и с a. Атрактивната битолчанка е фолк пејачка која на пошироката јавност и стана позната не по своите хитови, туку по нејзиниот изглед, и по нејзините прoвокативни фотографии..

Луиса е една од најозборуваните и може да се каже и една од најзгодните пејачки во Македонија која не се срами да го истакне нејзиното тело во провокативна облека.

Марија неодамна ексклузивно за Шило Магазин се одлучи да проговори јавно околу нејзиниот изглед.

Додека многумина нејзини колеги кукаат и се на работ од егзистенцијата, Марија се одлучи да потроши 5.000 евра за да го зголеми нејзиниот задник во Белград.

Причината за ваков чекор е нејзината тврдоглавост, никој не сакал да поверува во тоа дека нејзиниот задник е природен, па затоа се одлучила да стави и силиkонски иmпланти.

Кога сме кај естетсkата хирургиjа Марија веќе ги има зголемено градите и усните…..

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here