Борислав Крмов: Донесена е полиција од цела држава- Власта планира со уфрлени провокатори да исценира инцидент и да тепа и апси

Власта планира со уфрлени провокатори да исценира инцидент и да тепа и апси! Донесена е полиција од цела држава!

Затоа, само внимателно без фантомки и на дистанца да не им влеземе во замката.

Власт што удира на својот народ не е власт. Готови се!

#СекојДенВоСедум
Пишува Борислав Крмов пратеник од ЛЕВИЦА

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here