Заев честиташе победа без да ја спомене Македонија

Заев вообичаено земјата ја именува Северна Македонија а вечерва не напиша ништо. Мислеше дека лесно дека ќе помине само со знамето на земјата.

Коментарите најдобро покажуваат што мислат граѓаните за неспоменување на името на земјата по големата победа против Украина.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here