Битолскиот затворен базен проработи

Битолчани си тераат мајтап со градоначалниката Наташа, имено таа предизборно им вети затворен базен па еве денес граѓаните на Битола се собраа свечено да го отворат, и како што си е редот да се избањаат во него…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here