Зошто не смееме да осудиме ниту еден човек?

Зошто не смееме да осудиме ниту еден човек?
На првата слика рок пејачот Алис Купер како волонтер помага во кујна во сиропиталиште за дечиња…


Алис Куперб е — американски рок пејач, текстописец и музичар. Има невообичаени сценски настапи, кои се проследени со гилотина, електрични столчиња и вештачка крв. Купер, инспирацијата ја црпел од хорор филмовите, хеви металот и гаражниот рок и др, па така создал еден вид „театрална“ рок-музика која го добила името шок рок.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here