Доктор Менгеле: Заробените Руси ќе ги кастрираме, тие се лебарки

Друзенко, кој од руските медиуми го доби прекарот доктор Менгеле, по професија е правник. Тој прво ги осуди САД поради неподготвеноста да војуваат со Русија во име на Украина. Потоа зборуваше за третманот што ги чека руските затвореници кои ќе паднат во неговите раце.

Отсекогаш сум бил голем хуманист. Секогаш кога некој беше ранет, тој веќе не ми беше непријател, туку пациент. Сега им дадов наредба на сите мои лекари – сите заробени Руси да бидат кастрирани. Тоа се „лебарки“, а не луѓе“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here