Радост кај ракометарката Индира Кастратовиќ: Нашата ќерка Сара дипломираше во САД.

Сара, ќерката на брачниот ракометен пар Индира и Зоран Кастратовиќ дипломираше. Ове среќни моменти семејството Кастратовиќ ги сподели на социјалните мрежи.

Живот, среќа, радост, гордост“, напиша Инидира.

Инаку, Сара средно училиште заврши во САД, каде живее сестрата на Индира, и таму го продолжи и високото образование на факултет во Флорида.

„И токму така дипломирав. Овие изминати 3 години беа неверојатно возење. Благодарна сум за сите можности што ми беа дадени и искуства што ги стекнав. Дипломирав една година порано на бизнис менаџмент по економија и глобален ангажман. Благодарам на моите родители кои ме поддржаа и на сите неверојатни луѓе кои беа дел од моето искуство“, напиша Сара која дипломираше на Nova Southeasterm University.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here