Светот замина во погрешен правец: Ја опијанале кокошката со пиво, па потоа ја шутирале како топка.

Брутална „забава“ се одржа во Градската сала на Општина Полаша, недалеку од Биоград во северна Далмација, каде главниот настан беше тортура врз кокошки, пренесува Задарски.хр.

Забавата, според тоа, се одржа во затворен простор, во општинската сала, каде што славеничките со себе донесоа кокошка.

Насилниците прво, кокошката ја опиле со пиво, а потоа го пуштиле сиротото животно да трча, удирајќи го како да е фудбалска топка …

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here