„Се прослави со Раке пуке, раке шлаке“: Но како изгледа фолкерката Сања Ристеска денес?

Стиховите „Раке пуке, раке шлаке“ станаа препознатливи за Сања Ристеска.

Нејзината песна „Ме заболе“ во која ги има овие стихови стана вистински хит.

Со розовите потпетици со боцки и провокативниот сатајлинг, а особено со моментот кога пејачката го милува шишето шампањ на провокативен начин Сања се прослави во Македонија.

Таа покрај оваа песна ги отпеа и: „Денот дојде“, „Машала“, „Маскембал“ итн.

Погледнете како изгледа Сања денес!

Нема достапен описНема достапен опис

Нема достапен опис

фото: Инстаграм

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here